ارتقای شاخص های حوزه سلامت چهارمحال وبختیاری در دولت سیزدهم

ارتقای شاخص های حوزه سلامت چهارمحال وبختیاری در دولت سیزدهم

غلامعلی حیدری روز شنبه در نشست با مدیرکل آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت نیز اعتبارات خوبی به استان اختصاص یافت به طوری که در سفر نخست 11 هزار میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت های حوزه سلامت استان اعتبار مصوب شد و این مبلغ جدای از اعتباراتی است که برای خرید تجهیزات و امکانات بهداشتی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به روند احداث بخش الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد، تصریح کرد: برای این طرح 2 هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده بود که تاکنون حتی بیش از 100درصد این اعتبار تعیین شده، معادل سه هزار و 840 میلیارد ریال تخصیص یافته است.

استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به نقش مهم مردم و دستگاه ها و ارگان های دولتی و بخش خصوصی در ارتقای شاخص های حوزه سلامت، اظهار داشت: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی بهبود شاخص های حوزه سلامت است به طوری که قبل از انقلاب شاهد حضور پزشکان هندی و بنگلادشی در کشور بودیم اما پس از انقلاب خودکفا شدیم و پزشکان و متخصصان بسیاری را تربیت کرده و الگوی موفقی در این حوزه برای دیگر کشورهای جهان هستیم.

حیدری بر ارتقای سواد سلامت در بین خانواده ها و مدارس استان تاکید کرد و گفت: اگر بخواهیم بهداشت و سلامت را نهادینه و فرهنگسازی کنیم باید از مدارس شروع کنیم.

وی ادامه داد: سمن ها و گروه های مردمی نقش مهمی در ارتقای سواد سلامت دارند که در همین راستا باید دنبال جذب مشارکت های مردمی باشیم.

حیدری با تاکید بر اینکه برای جذب سرمایه گذار حوزه سلامت باید تسهیل گری شود، گفت: برای ارتقای زیرساخت های حوزه سلامت باید از فرصت بخش خصوصی و سرمایه گذاری این بخش غافل نشویم و در کنار آن با بهره گیری از فرصتی که مولدسازی در اختیار مدیران قرار داده زیرساخت های بهداشت و درمان استان را توسعه دهیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری، استفاده از هنر و رسانه برای انتقال پیام های سلامت و ارتباط مستمر با مردم برای ارتقای سواد سلامت را از دیگر ضرورت های این بخش عنوان کرد و افزود: هم اطلاع رسانی ها بهتر و بیشتر شود و هم هنرمندان را تشویق کنیم تا در خصوص سواد سلامت تولید محتوا داشته باشند.

حیدری یادآور شد: نظارت بر اماکن و مراکز خدمات رسانی و مبارزه با پدیده زیرمیزی، نگه داشت پزشکان در استان، توانمندسازی و آموزش مستمر خانواده ها، پیاده سازی قانون انطباق در تمامی مراکز دمانی، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در مراکز درمانی و افزایش تاب آوری اجتماعی از امور مهمی است که به جد باید پیگیری شود.

سلامت خانواده اولویت برنامه های وزارت بهداشت

مدیرکل آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست گفت: سلامت خانواده از مهمترین برنامه های این وزارتخانه است و نسخه جدید و به روز شده پزشک خانواده به شمار می رود.

فرشید رضایی افزود: مردمی سازی سلامت از دیگر اموری است که در اولویت برنامه ها قرار دارد و فراتر از دارو و دکتر و درمان است و توسط مردم خلق می شود و بیشتر مراودات اجتماعی و سبک زندگی را در بر می گیرد.

وی تصریح کرد: از مردم تا سازمان های غیر از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همه در خلق سلامت سهم و مسیولیت دارند.

آغاز برنامه ارتقای سواد سلامت در مناطق عشایری

مدیرکل آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نقش سواد سلامت در ارتقای شاخص های حوزه سلامت، گفت: امسال اجرا و پرداختن به سواد سلامت را از محروم ترین اقشار شروع می کنیم که در همین رابطه مدارس عشایر شهرستان کیار این استان را پایلوت قرار داده ایم و این برنامه در همه مناطق عشایری کشور تا ساز ایرانی ماه توسعه می یابد.

رضایی افزود: در مسیر افزایش سواد سلامت معضل سرویس های بهداشتی مدارس عشایر را باید رفع کنیم تا کودکان سلامتی را در محیط درس احساس کنند و آسیبی در این خصوص متوجه سلامت آنها نشود.

وی تصریح کرد: در حیطه سواد سلامت دانش آموزان مادران و معلمان نقش کلیدی دارند و در کنار آن فراهم کردن ملزومات بهداشتی از امور ضروری است.

مدیرکل آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: اولین برنامه امسال در شهرستان کیار با موضوع سلامت دهان و دندان اجرا می شود.

رضایی با گرامیداشت هفته سلامت، یادآور شد: امسال شعار هفته سلامت با عنوان سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت نامگذاری شده است و این شعار سرلوحه برنامه ها تا پایان سال قرار دارد تا بتوان در سایه اقدامات انجام شده همه افراد برای پاسخگویی به نیازهای خود بدون دغدغه به منابع دسترسی داشته باشند.

گفتنی است ، امسال هفته سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت با شعار “سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت” در نقاط مختلف کشور اجرا می شود.

46

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ارتقای شاخص های حوزه سلامت چهارمحال وبختیاری در دولت سیزدهم" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ارتقای شاخص های حوزه سلامت چهارمحال وبختیاری در دولت سیزدهم"، کلیک کنید.