
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هنگام ورود به پکن و در تشریح اهداف سفر خود به چین توسعه همکاری های دوجانبه در حوزه زیرساخت های ارتباطی هوشمندسازی و بهره گیری از ظرفیت های هوش مصنوعی را از محورهای اصلی این سفر عنوان کرد.
به گزارش ساز ایرانی سید ستار هاشمی ـ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ـ با بیان اینکه این سفر به دعوت رسمی وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین انجام شده است اظهار کرد: «برنامه های متعددی برای این سفر در نظر گرفته ایم؛ از جمله دیدار و گفت وگو با همتای چینی و دیگر مقام های حوزه ارتباطات و صنایع چین و نیز بازدید از دانشگاه ها و مراکز صنعتی پیشرفته آن.»
وزیر ارتباطات با اشاره به پیشرفت های چین در حوزه فناوری های نوین نظیر نسل پنجم اینترنت همراه (5G) هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنایع گفت: «هدف ما بهره برداری از ظرفیت های فناورانه چین برای هوشمندسازی صنایع به ویژه در بخش های برق نفت و گاز و همچنین افزایش بهره وری در سایر بخش های صنعتی کشور است.»
این عضو کابینه دولت چهاردهم پیگیری تفاهم نامه های امضا شده میان ایران و چین در سال های اخیر را از دیگر محورهای مهم این سفر دانست و افزود: «تعاملات راهبردی با چین به ویژه در حوزه فناوری اطلاعات می تواند سهم بسزایی در رشد اقتصادی و توسعه اقتصاد دیجیتال کشور ایفا کند.»
هاشمی با تأکید بر برنامه ها و تکالیفی که در این حوزه برای وزارت ارتباطات تعریف شده تصریح کرد: «هم اکنون همکاری ایران و چین در حوزه فناوری در سطح قابل قبولی قرار دارد اما ظرفیت های بیشتری وجود دارد که باید در مسیر تقویت تعاملات دوجانبه از آن ها بهره گرفت.»
وی همچنین هوشمندسازی حوزه های مختلف توسعه زیرساخت های ارتباطی شهر هوشمند مدیریت مصرف انرژی هوش مصنوعی و زیرساخت های پردازش اطلاعات را از نیازهای جدی کشور و مهم ترین زمینه های همکاری بین ایران و چین برشمرد و گفت: «در این سفر تعاملات بسیار خوبی آغاز شده و امیدواریم نتایج مثبتی برای کشور به همراه داشته باشد.»
بازدید وزیر ارتباطات از مراکز مهم ارتباطات علم و فناوری چین
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نخستین روز و آغاز برنامه های کاری خود در این کشور از مراکز بزرگ و مهم علمی فناوری و نوآوری این کشور بازدید کرد.
این بازدیدها شامل پارک های فناوری نمایشگاه های تخصصی و مراکز نوآوری دیجیتال از جمله Z Park بود که وزیر ارتباطات با حضور در این مراکز از نزدیک در جریان روند فعالیت ها توانمندی ها و پروژه های فناورانه چین قرار گرفت.
سفر وزیر ارتباطات به چین با دعوت رسمی وزیر صنعت و فناوری اطلاعات این کشور و در راستای اجرای سیاست های راهبردی وزارت ارتباطات دولت چهاردهم در حوزه توسعه روابط فناورانه با کشورهای دوست و در چارچوب برنامه «دیپلماسی فناوری» انجام می شود.
در جریان این سفر دیدار با مقام های ارشد دولتی چین برگزاری نشست های تخصصی با مدیران شرکت های بزرگ فناورانه و بازدید از مراکز علمی و تحقیقاتی در دستور کار وزیر ارتباطات قرار دارد.
پایان خبر ساز ایرانی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "توسعه همکاری های فناورانه ایران و چین؛ از هوش مصنوعی تا زیر ساخت های ارتباطی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "توسعه همکاری های فناورانه ایران و چین؛ از هوش مصنوعی تا زیر ساخت های ارتباطی"، کلیک کنید.