ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی

توسط یک شرکت دانش بنیان انجام شد؛

ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی

مدیرعامل یک شرکت دانش بینان مستقر در استان یزد گفت: حدود یکسال است که مشغول ساخت پهپاد های چندطیفی هستیم، این پهپادها برای تشخیص آفت روی محصولات کشاورزی کاربرد دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری ساز ایرانی، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس از دیروز 18 اردیبهشت 1403 در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد. 

در این نمایشگاه شاهد برگزاری بیش از 40 کارگاه و رویداد فناورانه با حضور متخصصان برگزیده زیست بوم فناوری کشور هستیم. 

محمد زینعلی مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده پهپادهای سم پاش و بذرپاش در سلسله رویدادهای هاب رسانه نمایشگاه اینوتکس2024 درباره نحوه تولید و تجاری سازی این محصول گفت: پهپادهای سم پاش، امکان طیف سنجی، نقشه خوانی و مسیریابی را با تجهیز نرم افزارهای توپوگرافی و جهت یاب دارد. 

زینعلی افزود: در قسمت محلول پاشی، چند نازل وجود دارد؛ این پهپادها مجهز به چند مخزن هستند.

وی گفت: ناز ل های میکرومتری این پهپادها، قابلیت پودرکردن دانه های سم را دارد و همین مورد، تاثیرگذاری پهپاد را در فرآیند سم پاشی، افزایش می دهد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان به تفاهم نامه ها و همکاری های اجرایی با شرکت های دیگر اشاره کرد و گفت: تا کنون، حدود 100 پروژه داخلی را اجرایی سازی کرده ایم که بیشتر آن ها متعلق به بخش خصوصی و زمین های کشاورزی کشاورزان بوده است.

زینعلی با بیان اینکه این پهپادها یک محصول خدماتی است، گفت: بسته های آموزشی هدایت پهپاد و هدایت دستگاه نیز توسط متخصصان شرکت ارایه می شود. این خدمات آموزشی به صورت بسته های مجازی و وبینارها، ارایه می شود.

وی به یکی دیگر از دستاوردهای جدید این شرکت اشاره کرد و افزود: حدود یکسال است که مشغول ساخت پهپاد های چندطیفی هستیم، این پهپادها برای تشخیص آفت روی محصولات کشاورزی کاربرد دارد.

زینعلی به بهره گیری از هوش مصنوعی در ساخت این پهپادها اشاره کرد و گفت: در قسمت پردازنده ها و تشخیص دهنده های این پهپادها از هوش مصنوعی، استفاده شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، درباره صادرات پهپادهای بذرپاش و سم پاش ساخت این شرکت گفت: اکنون به دنبال صادرات این پهپادها به کشور عراق هستیم.

زینعلی به میزان فروش این پهپادها در استان های کشور اشاره کرد و گفت: استان فارس و خوزستان، بیشترین خریداران این پهپادها بوده اند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ساخت پهپادهای چندطیفی برای تشخیص آفات محصولات کشاورزی"، کلیک کنید.