
نگار علی- نتایج یک پژوهش تازه نشان می دهد که پدیده های موسوم به «آب وهوای فضایی» می توانند تأثیرات عمیقی بر جو سیارات فراخورشیدی داشته باشند و حتی امکان زیست پذیری آن ها را تهدید کنند. به گزارش Universe Today دانشمندان با استفاده از مدل های پیشرفته سه بعدی رفتار سیاراتی مانند TRAPPIST-1e را که در نزدیکی ستارگان پرشراره قرار دارند شبیه سازی کرده اند.
بر اساس این مطالعه رویدادهایی مانند شراره های ستاره ای پرتاب جرم تاج خورشیدی و فوران های ذرات پرانرژی می توانند باعث تغییر ترکیب شیمیایی دمای جو و حتی الگوی گردش هوای سیارات شوند. این تغییرات در بلندمدت ممکن است منجر به از دست رفتن آب و ناپایداری جوی شود.
پژوهشگران هشدار داده اند که سیاراتی که به دور ستارگان جوان و فعال می چرخند به ویژه در معرض خطر هستند و پایداری جو آن ها به شدت تحت تأثیر این طوفان های فضایی قرار می گیرد. این یافته ها می تواند بر ارزیابی های آینده درباره قابلیت سکونت سیارات خارج از منظومه شمسی و مأموریت های تصویربرداری مستقیم از آن ها تأثیرگذار باشد.
منبع: universetoday
۲۲۷۲۲۷
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طوفان های ستاره ای؛ قاتلان خاموش حیات فرازمینی!" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طوفان های ستاره ای؛ قاتلان خاموش حیات فرازمینی!"، کلیک کنید.