شخصیت مستند «همیشه با هم» در گفت وگو با ساز ایرانی مطرح کرد؛
یکی از دو شخصیت مستند «همیشه با هم» از چگونگی حضور در این اثر گفت.
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری ساز ایرانی، «زهرا جی داد» یکی از دو خواهر دوقلوی سوژه مستند «همیشه با هم» که در قالب مجموعه «پا به ماه» از آنتن تلویزیون پخش شده است. وی در گفت وگو با خبرنگار ساز ایرانی درباره واکنش ها به پخش این مستند گفت: بازخورد هایی که از پخش این مستند داشتیم، واقعا عالی بود. خیلی از اطرافیان ما که مستند را دیده بودند، تماس می گرفتند و از آن تعریف می کردند. برخی هم پیگیر دلیل این تجربه بودند. خودمان واقعا این تجربه را دست داشتیم. به ویژه که کیفیت این مستند هم بسیار خوب بود.
وی درباره آشنایی گروه تولید با خودش و خواهر دوقلویش توضیح داد: ابتدا از طرف شبکه بهداشت شهرستان داراب، با ما تماس گرفتند و گفتند که قرار است مستندی درباره بارداری همزمان دو نفر از اعضای یک خانواده، تولید شود. از آنجایی که ما هم دو خواهر دوقلو بودیم که همزمان دوره بارداری را سپری می کردیم، پیشنهاد دادند این مستند از زندگی ما ساخته شود و ما هم استقبال کردیم. برای همراهی با این کار فرهنگی، تردیدی هم نداشتیم.
جی داد ادامه داد: خانم محور به عنوان تهیه کننده مجموعه «پا به ماه» بعد از پیشنهاد شبکه بهداشت، با ما تماس گرفتند و توضیحاتی درباره این کار دادند. تاکید داشتند که رویکرد فرهنگی این مستند، مدنظرشان است و وقتی این موضوع را با همسرم مطرح کردم، او هم مخالفتی نداشت. مدتی بعد مطلع شدیم که پیش تر قرار بوده این مستند با حضور دو خواهر دیگر تولید شود و با انصراف آنها، با من و خواهرم تماس گرفتند. اولین مواجهه ام با گروه تولید این مستند هم در منزل خواهرم بود.
وی مطرح کرد: ابتدا برای حضور در مقابل دوربین استرس داشتیم، اما آنقدر رفتار و تعامل گروه تولید این مستند، عادی و ساده بود که به راحتی با آنها ارتباط گرفتیم و استرس ها هم برطرف شد. تجربه بسیار خوبی برای ما بود. اطرافیان مان وقتی مطلع می شدند، از این اتفاق تعجب می کردند و حتی برخی فکر می کردند که ما به دنبال فیملسازی درباره فرآیند بارداری خود هستیم. حضور گروه مستندسازی در روستا، طبیعتا توجه برانگیز بود و برای خیلی از افراد سوال پیش آمده بود که ماجرا چیست؟
ملاک من برای حضور در مستند رضایت همسرم بود
سوژه روایت مستند «همیشه با هم» درباره واکنش خانواده ها به این تصمیم هم گفت: ابتدا برای آنها هم توضیح می دادیم و وقتی آقای اسیوند به عنوان کارگردان به روستای ما آمدند، نکاتی را گفتند که خانواده ها مجاب شدند در انتظار نتیجه کار بمانند. شکر خدا نتیجه کار هم برای همه ما عالی بود.
وی افزود: البته برخی از اقوام هم بودند که خرده می گرفتند که چرا تن به این اتفاق داده اید که از دوره بارداری تان، مستندسازی شود! برای بعضی از نزدیکان، این تصمیم محل سوال بود، اما ما توضیح می دادیم که مستند «پا به ماه» را قبل تر دیده ایم و می دانیم این شرایط فقط برای ما نیست. زوج های دیگری هم پیش از ما سوژه این مستند بوده اند. از طرف دیکر مهمترین نکته برای شخص من، رضایت همسرم از این اتفاق بود.
چالش گرمای هوا
جی داد در ادامه درباره میزان آشنایی اش با سینمای مستند و تماشای قسمت های قبلی مستند «پا به ماه» توضیح داد: یکی از قسمت های این مستند را به صورت اتفاقی نه از تلویزیون که در اینترنت دیدم. برایم خیلی مستند جالبی بود و زمانی که پیشنهاد ساخت این مستند درباره ما مطرح شد، نمی دانستم قرار است دنباله ای برای همان مجموعه باشد. در روز های ابتدایی بارداری، وقتی درباره این تجربه در اینترنت جستجو می کردم، یکی از قسمت های این مجموعه را دیدم که مربوط به یک خانواده در شمال بود.
وی افزود: آنقدر برایم جذاب بود، که دو قسمت از فصل اول این مجموعه مستند را پشت سر هم تماشا کردم. به نظرم یک تجربه خوب در زمینه فرهنگ سازی برای فرزندآوری بود. برای ما مهم بود که مستند می تواند روی فرهنگ فرزندآوری تاثیرگذار باشد و مردم را به این سمت ترغیب کند. کمااینکه مواجهه با قسمت های قبلی این مجموعه، برای خود من تجربه تاثیرگذاری بود. زمانی تصور خودم این بود که دو بچه کافی است، اما امروز دیگر چنین نگاهی ندارم.
سوژه روایت مستند «همیشه با هم» درباره دشواری های همراهی یک گروه مستندساز با خود هم گفت: مهمترین چالش ما گرمای هوا بود. خاطرم هست در اوج گرما برای جلوگیری از نویز، مجبور بودیم کولر ها را هم خاموش کنیم و این موضوع شرایط را برای ما سخت تر می کرد. در مجموع، اما این تجربه برای همه ما بسیار جذاب و ارزشمند بود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مستند می تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مستند می تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم"، کلیک کنید.