ساز ایرانی/اصفهان یک متخصص طب ایرانی گفت: آلرژی فصلی مثل عطسه، آبریزش بینی، خارش گلو، خارش پوست و کهیر، دمل ها و جوش های پوستی از مشکلات شایع فصل بهار است که با رعایت برخی از اصول ساده زندگی و تغذیه سالم می توان از ابتلا به بیماری های این فصل و همچنین از ابتلا به آلرژی فصلی پیشگیری کرد.
مرضیه اخباری در گفت وگو با ساز ایرانی، اظهار کرد: مصرف غذاهای ایرانی سبک که انرژی و مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند مثل آش جو، سوپ جو، آش سماق، آش انار، انواع خورش ها و سمنو می تواند به حل این مشکل کمک کند.
وی افزود: مصرف شربت هایی مانند سکنجبین، شربت لیمو و آلبالو، افزودن زرشک، سماق و رب انار به غذاها، کاهش مصرف غذاهای پراَدویه و سرخ کردنی و محرک مانند شکلات، قهوه و نسکافه و کاهش مصرف غذاهای گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله از دیگر سفارش های طب ایرانی در فصل بهار است.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: کاهش مصرف غذاهای گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله، کاهش مصرف غذاهای دیرهضم مانند فست فودها و انواع شیرینی های مصنوعی و مصرف گیاهان و سبزی های مفید فصل بهار مثل کنگر، ریواس، اسفناج و خرفه مورد سفارش طب ایرانی است.
اخباری تاکید کرد: انجام ورزش سبک روزانه، کاهش فعالیت های بدنی شدید در طول روز در کنار خواب معتدل و اجتناب از زیاد خوابی و کم خوابی از تدبیرهایی است که در طب ایرانی برای پیشگیری از بیماری به آن سفارش شده است.
پایان خبر ساز ایرانی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تدبیر طب ایرانی برای آلرژی های فصل بهار" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تدبیر طب ایرانی برای آلرژی های فصل بهار"، کلیک کنید.