رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوش شیرین برای پخت نان ممنوع است، گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجام شده با متخلفان برخورد می شود.
دکتر جعفر جندقی در گفت وگو با ساز ایرانی، با بیان اینکه نکات متعددی درباره تولید نان مطرح است، اظهار کرد: میزان نمک خمیر و استفاده نکردن از جوش شیرین برای پخت نان برای وزارت بهداشت حایز اهمیت است و در کانون توجه قرار دارد.
وی با بیان اینکه میزان نمک مورد استفاده در نان به طور مدوام مورد ارزیابی و پایش قرار می گیرد، گفت: در حال حاضر، تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانوایی ها را مورد رصد و پایش قرار می دهند به دستگاه شوری سنج مجهز هستند و میزان شوری نان بلافاصله مورد ارزیابی قرار می گیرد.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره استفاده از جوش شیرین در نان پخت نان خاطرنشان کرد: تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانوایی ها را مورد رصد و پایش قرار می دهند علاوه بر دستگاه شوری سنج به دستگاه “pH meter” «پی اچ متر» مجهز هستند و اگر یک نانوایی از جوش شیرین برای پخت نان استفاده کند، مشخص می شود. به عبارت دیگر، اگر جوش شیرین برای پخت نان استفاده شده باشد به وسیله دستگاه های در اختیار بازرسان غربالگری انجام می شود و موارد مشکوک به آزمایشگاه های مواد غذایی ارسال می شود.
جندقی با بیان اینکه استفاده از جوش شیرین در نان ممنوع و تخلف است، گفت: در صورتی که نانوایی ها تخلف کنند و از جوش شیرین به جای «خمیر مایه» استفاده کنند با متخلفان برخورد می شود. برخورد براساس چک لیست ها با متخلفان انجام می شود، متخلفان در صورت تکرار تخلف به مراجع قضایی معرفی می شوند.
پایان خبر ساز ایرانی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها / تجهیز بازرسان وزارت بهداشت به دستگاه «شوری سنج»" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها / تجهیز بازرسان وزارت بهداشت به دستگاه «شوری سنج»"، کلیک کنید.