حداکثر شهریه مدارس غیرانتفاعی چقدر تعیین شده است؟/ «برخی مدارس شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی درخواست داده‌اند»

حداکثر شهریه مدارس غیرانتفاعی چقدر تعیین شده است؟/ «برخی مدارس شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی درخواست داده‌اند»

به گزارش ساز ایرانی، احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه شهریه مدارس برای سال تحصیلی جدید براساس مواد ۱۵ و ۱۶ قانون تأسیس مدارس غیردولتی به استان‌ها ابلاغ شد، اظهار کرد: در ماده ۱۵ قانون، ۷ آیتم برای تعیین شهریه ابلاغ شده است.

در ماده ۱۵ آمده است: الگوی تعیین شهریه مدارس و الگوی تعیین شهریه مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی با توجه به دوره تحصیلی، سطح آموزشی و پرورشی، برنامه سال تحصیلی، فعالیت‌های فوق‌برنامه، فضای فیزیکی و تجهیزات و شرایط منطقه‌ای و رتبه‌بندی سالانه مدارس و نرخ تورم رسمی کشور که از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌شود، توسط شورای سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و نظارت مرکزی تهیه می‌شود.

ساز ایرانی نوشت: وی افزود: مدارس بر این اساس آیتم‌های مدنظر خود را در سامانه بارگذاری می‌کنند که توسط منطقه بررسی و تأیید می‌شود و در صورت تأیید توسط استان ابلاغ خواهد شد البته اگر مؤسس مدرسه اعتراض داشته باشد می‌تواند آن را منعکس کند و اگر در حق مدرسه اجحاف شده باشد افزایش شهریه را اعمال خواهیم کرد.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با ابراز اینکه “در سه سال گذشته شهریه برخی مدارس غیردولتی بسیار پایین بود.”، بیان کرد: به‌عنوان مثال سال گذشته شهریه ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی داشتیم و این ارقام باعث لطمه به مدارس و افت کیفیت نیروی انسانی می‌شد.

درخواست شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی توسط برخی مدارس

محمودزاده ادامه داد: سقف و کف شهریه تمام مدارس مشخص است و میانگین شهریه مدارس غیردولتی از ۱۰ میلیون تا ۸۰ میلیون تومان است البته برخی مدارس شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی را درخواست داده‌اند که هنوز به توافق نرسیدیم و ۷۵ درصد مدارس شهریه ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومانی دارند.

وی با اعلام اینکه در مدارس غیردولتی سه نوع شهریه ثابت و فوق‌برنامه درسی و غیردرسی دریافت می‌شود، اضافه کرد: خانواده‌ها می‌توانند این شهریه‌ها را به‌صورت مجزا در سامانه مشارکت‌ها با اسم مدرسه مشخص کنند.

منوی سرویس مدارس باید متناسب با فضای آموزشی باشد

رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: هزینه سرویس، غذا، میان‌وعده و لباس فرم خارج از شهریه مدارس است همچنین برخی مدارس ممکن است بابت فعالیت‌های آموزشگاهی مانند کلاس زبان شهریه‌ای دریافت کنند. برخی مؤسسان این ارقام را با هم جمع و به‌عنوان شهریه کلی مدرسه اعلام می‌کنند.

وی با اظهار اینکه «در دو سال گذشته ۲۵۰ مدرسه غیردولتی به‌دلیل شهریه تعطیل شدند و والدین می‌توانند از طریق سامانه مشارکت‌ها ارقام بالای شهریه مدارس غیردولتی را گزارش کنند.»، تأکید کرد: شهریه خدمات جانبی همچون سرویس، غذا و لباس فرم باید براساس عرف و قیمت‌گذاری دستگاه‌های مربوطه باشد همچنین منوی غذای مدارس باید متناسب با محیط آموزشی باشد و اگر خانواده‌ای غذای متفاوت‌تری می‌خواهد آن را در خانه برای فرزندش تأمین کند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حداکثر شهریه مدارس غیرانتفاعی چقدر تعیین شده است؟/ «برخی مدارس شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی درخواست داده‌اند»" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حداکثر شهریه مدارس غیرانتفاعی چقدر تعیین شده است؟/ «برخی مدارس شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی درخواست داده‌اند»"، کلیک کنید.