وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه تجهیزات نوین دفاعی نیروهای مسلح کشورمان برپایه هوش مصنوعی و کوانتوم تولید خواهند شد، گفت: در این مسیر از همه ظرفیت نخبگان کشوری و دانشگاهی بهرهمند خواهیم شد.
به گزارش خبرگزاری ساز ایرانی، امیر سرتیپ «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اظهار داشت: بهترین مکان برای توسعه هوش مصنوعی و هوشمندسازی تجهیزات نیروهای مسلح، وزارت دفاع است چراکه این وزارتخانه مسئول تولید قدرت در جمهوری اسلامی ایران است.
امیر نصیرزاده گفت: تجهیزات نوین دفاعی نیروهای مسلح کشورمان برپایه هوش مصنوعی و کوانتوم تولید خواهند شد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: در این مسیر از همه ظرفیت نخبگان کشوری و دانشگاهی بهرهمند خواهیم شد؛ بنابراین گزارش، امیر نصیرزاده همچنین در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه صنعتی مالک اشتر، با تبریک این روز و موفقیت در پرتاب ماهوارهبر سیمرغ و فخر ۱، بر اهمیت نقش دانشجویان در پیشرفت کشور تأکید و اظهار کرد: جوانان امروز به دنبال اقناع منطقی هستند و هر حرفی را بدون دلیل نمیپذیرند.
وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با مرور تاریخی روز دانشجو و دلایل نامگذاری ۱۶ آذر، گفت: در این روز، دانشجویان دانشگاه تهران به ورود نیکسون، معاون رئیسجمهور وقت آمریکا که نقش مستقیمی در کودتای ۲۸ مرداد داشت، اعتراض کردند. دانشگاه تهران، بهعنوان بزرگترین موسسه علمی آن زمان، نماد مبارزه با سلطه و دخالتهای خارجی شد.
امیر نصیرزاده با اشاره به تاریخ ۲۵۰ ساله آمریکا افزود: پیشرفت این کشور عمدتاً به علت بهرهکشی از کارگران رایگان، جذب نخبگان سراسر جهان و دوری از صحنه جنگها بوده است. آمریکا با وجود مشارکت در جنگهای جهانی اول و دوم، کمترین آسیب و بیشترین سود را برد. این کشور با راهاندازی جنگهایی مانند جنگ کره، ویتنام، افغانستان و عراق و همچنین حمایت از رژیم صهیونیستی در جنایات علیه زنان و کودکان بیگناه، بزرگترین جنگافروز جهان به شمار میرود و عامل بسیاری از مشکلات امروز دنیاست.
وزیر دفاع فلسفه روز دانشجو را ضدسلطه و ضدزور بودن آن برشمرد و گفت: دانشجویان ذخیره حیاتی جامعه هستند. امیدوارم دانشجویان دانشگاه صنعتی مالک اشتر با خلق فناوریهای نوظهور، مبدأ تحولات وزارت دفاع باشند.
امیر نصیرزاده با اشاره به ضرورت آشنایی دانشجویان با سازمانها و صنایع دفاعی بر حمایتهای لازم از تبدیل ایده به محصول تاکید کرد و گفت: «امیدوارم با ریلگذاری و سیاستگذاری مناسب، دانشگاه صنعتی مالک اشتر به دانشگاه نمونه کشور تبدیل شود.»
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "امیر نصیرزاده: تولید تجهیزات دفاعی برپایه هوش مصنوعی و کوانتوم / از همه ظرفیت نخبگانی و دانشگاهی استفاده میکنیم" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "امیر نصیرزاده: تولید تجهیزات دفاعی برپایه هوش مصنوعی و کوانتوم / از همه ظرفیت نخبگانی و دانشگاهی استفاده میکنیم"، کلیک کنید.