رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان مطرح کرد؛
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: سمپاد در تلاش است تا با برنامههای متنوع آموزشی، فضای تربیتی متوازن و فراگیر برای دانشآموزان فراهم کند و در عین حال به حمایت از دانشآموزان مستعد خارج از مدارس سمپاد نیز توجه ویژهای دارد.
به گزارش خبرنگار ساز ایرانی، الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد)، در یک نشست خبری که بعد از ظهر در دبیرستان دخترانه فرزانگان ۳ تهران برگزار شد، ضمن تبریک سالروز تولد حضرت امام سجاد (علیهالسلام) از دستاوردهای این سازمان در سال گذشته و برنامههای آینده آن سخن گفت.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته سازمان سمپاد ۷۴۹ مدرسه در مقاطع متوسطه اول و دوم برای دختران و پسران با حضور بیش از ۱۴۰ هزار دانشآموز فعال بوده است، افزود: این سازمان تلاش دارد تا با فراهم کردن فضای مناسب تربیتی و آموزشی، به هر یک از دانشآموزان فرصت رشد و شکوفایی استعدادهایشان را بدهد.
یاوری در ادامه به برنامههای سمپاد در راستای تقویت ۲۵ شایستگی کلیدی برای دانشآموزان اشاره کرد و گفت: برنامههای سمپاد بهگونهای طراحی شدهاند که نه تنها توانمندیهای علمی و فردی دانشآموزان را تقویت کنند، بلکه به آنها فضایی برای شبکهسازی، برقراری ارتباطات دوستانه و همکاریهای گروهی نیز میدهند.
رئیس سازمان سمپاد همچنین تأکید کرد: این سازمان علاوه بر توجه به دانشآموزان داخل مدارس سمپاد، برنامههایی برای دانشآموزان با استعداد خارج از این مدارس نیز دارد.
وی گفت: ما برای دانشآموزانی که به هر دلیلی در مدارس سمپاد تحصیل نمیکنند، برنامههای ویژهای داریم. هدف ما این است که به این دانشآموزان نیز کمک کنیم تا از پتانسیلهای خود بهرهبرداری کنند و در نهایت فضای همافزایی و همکاری میان تمامی دانشآموزان کشور ایجاد شود.
یاوری با اشاره به اهمیت ایجاد همفهمی میان دانشآموزان مدارس سمپاد و غیرسمپادی، گفت: ارتباط و همفهمی میان این دو گروه از دانشآموزان میتواند به تقویت روحیه همکاری و همافزایی در سطح ملی کمک کند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره چهاردهک پایین جامعه گفت: پرداخت وحقالثبت این چهار دهک متاسفانه به تعویق افتاد، در مرحله اول ۱۲ چهارصد نفر پرداخت شده و در مرحله بعد ۱۴۰۰ نفر باقی مانده پرداخت خواهد شد.
رئیس سازمان استعدادهای درخشان با بیان اینکه از ۲۰ هزار نفر برناه به ۱۲۰هزار نفر برنامه رسیدیم تصریح کرد: در حوزه هنر، ادبیات، ورزش و… است و علاوه بر این سعی شده بچهها در فضای شادی حضور داشته باشند.
وی اضافه کرد: فرهنگ عمومی سمپاد بر فشار درسی نیست، متوسط درس خواندن بچهها در شهر تهران ۲ ساعت است.
ادامه دارد…
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تمرکز بر توانمندسازی دانشآموزان با استعداد در مدارس سمپاد" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تمرکز بر توانمندسازی دانشآموزان با استعداد در مدارس سمپاد"، کلیک کنید.